dimarts, 17 d’abril del 2012

El dinar més bo és...

Els alumnes de cinquè de la classe dels Escorpins han escollit el seu dinar preferit del menú del menjador. I és... Crema de verdures + canelons de carn + iogurt natural ensucrat!!!


Dues alumnes van preguntar les receptes d’aquest deliciós àpat a la cuinera del Pau Vila.

Crema de verdures
Ingredients:

·         Patata

·         Mongeta verda

·         Carbassó

·         Ceba

·         Espinacs

·         Aigua

·         Sal

Elaboració:
Sofregir la ceba amb una mica d’oli. Afegir aigua, sal i els ingredients a la marmita. Bullir tota la barreja fins que els ingredients estiguin tous. Triturar tots els ingredient i... a menjar!

Canelons de carn
Ingredients canelons:
·         Carn picada

·         Ceba

·         Plaques de canelons

Ingredients beixamel:
·         Ceba

·         Farina

·         Llet

Sofregir la ceba i la carn. Bullir les plaques de pasta de canelons. Estendre les plaques en una taula, farcir-les amb carn i enrotllar-les.

Sofregir la ceba amb farina i afegir poc a poc llet fins que s’obté una crema. Posar els canelons a una safata i afegir la beixamel i formatge ratllat per sobre. Introduir la safata al forn fins que el formatge estigui torradet i... bon profit!