Els alumnes de cinquè de la classe dels Escorpins han escollit el seu dinar preferit del menú del menjador. I és... Crema de verdures + canelons de carn + iogurt natural ensucrat!!!
Dues alumnes van preguntar les receptes d’aquest deliciós àpat a la cuinera del Pau Vila.
Crema de verdures
Ingredients:· Patata
· Mongeta verda
· Carbassó
· Ceba
· Espinacs
· Aigua
· Sal
Elaboració:
Sofregir la ceba amb una mica d’oli. Afegir aigua, sal i els ingredients a la marmita. Bullir tota la barreja fins que els ingredients estiguin tous. Triturar tots els ingredient i... a menjar!
Canelons de carn
Ingredients canelons:
· Carn picada
· Ceba
· Plaques de canelons
Ingredients beixamel:
· Ceba
· Farina
· Llet
Sofregir la ceba i la carn. Bullir les plaques de pasta de canelons. Estendre les plaques en una taula, farcir-les amb carn i enrotllar-les.
Sofregir la ceba amb farina i afegir poc a poc llet fins que s’obté una crema. Posar els canelons a una safata i afegir la beixamel i formatge ratllat per sobre. Introduir la safata al forn fins que el formatge estigui torradet i... bon profit!